Copyright Helsingborgs ridskola - 2011
Lektioner
Tillbaka en sida
PRIVATLEKTIONER!  Det finns möjlighet att boka privatlektion alla vardagar(med reservation för fullbokning).  Enskild ridning för instruktör 380:-/30 min, 2 eller fler elever 320:- st/30 min. . Vid sen avbokning där vi inte kan ersätta med annan elev debiteras 150:-. Alla privatlektioner betalas i förväg på ridskolans bg 684-9665 (skriv namn, datum o ridtid)
HELSINGBORGS RIDSKOLA ERBJUDER RIDLEKTIONER FÖR RYTTARE PÅ OLIKA NIVÅER, FRÅN NYBÖRJARE TILL AVANCERADE. VI HAR RIDLEKTIONER MÅNDAGAR TILL LÖRDAGAR VARJE VECKA FÖR BÅDE BARN OCH VUXNA. ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BÖRJA RIDA HOS OSS SÅ RING 042-157639. DU KAN DÅ FÅ MER INFORMATION OM VÅR VERKSAMHET OCH VI HITTAR ETT RIDALTERNATIV SOM PASSAR JUST DIG!
Lediga platser Vi har en del lediga platser i fortsättningsgrupper.  Klicka här för mer information
foto: Hanna Ahlberg
HÄSTIS Vi startar hästis på fredagar för barn 4-7 år. Kl 14.15-15.15 kom en stund innan…. Vi rider, leker och pysslar med hästarna . Det behövs en ungdom eller vuxen som är med vid ridningen. Välkomna att anmäla!!
SE HIT!!! Du som är intresserad av att trimma dressyr…!!!! Det finns plats kvar i jättetrevlig dressyrspecialgrupp för ponnyryttare, lördagar kl 12.00, för Helen. Maila eller ring oss!!!