Bugatti

Helen Eriksson!

 

Du är ju ridinstruktör på ridskolan. Har du något eget tidigt ridminne?

 

- Mina föräldrar tyckte först att det var onödigt att gå på ridskola, därför red jag och min syster på alla gratisridningar vi kunde hitta. Mitt första minne är när jag blir ledd på ponnyridning på ett företagsevent. Ridläraren går runt och ställer frågor till alla som rider. Jag hör att hon frågar flera innan mig: "Vad heter hästen du rider på?" Jag är jätteglad att jag kommer ihåg att min häst heter Oscar och är jätteberedd på min tur. När hon kommer till mig ställer hon tyvärr frågan: "Vad heter det du håller i?" Jag svarar Oscar och håller på att svimma då jag kommer på mitt misstag och tycker det är jättepinsamt då hon glatt säger: "Nej tyglar!".

Där kunde min ridkarriär tagit slut, men min syster och jag fick faktiskt börja på ridskola till slut!

 

Vilken häst har betytt mest för dig?

 

- Min egen uppfödning Celeber. Det känns speciellt att ha varit med en häst hela vägen, från att rida in honom till att han tävlade Medelsvår A. Han är snäll och vacker och har nu världens bästa hem!

Annars tycker jag att den hästen man har just nu alltid är den som är närmast hjärtat. Just nu har jag Bugatti. Han är precis som sitt namn, vacker och dyr i drift!

 

Vilket är ditt favoritdjur, näst efter hästar?

 

- Katter! Jag har alltid haft katt och är mest förtjust i maine coone-rasen. Vår förra katt Toutch som var en maine coon gick tyvärr bort straxt efter jul 2017. Vår nya familjemedlem heter Nellie. Hon är maine coon med lite perser i.

 

 

Toutch

Nellie